Algemene Voorwaarden

1. Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

2. Bestellingen
Zodra je een bestelling hebt gedaan ontvang je per email een bevestiging / factuur.

3. Betalingen
Je kunt gratis per iDEAL of per bankoverschrijving veilig en snel afhandelen.
Onze gegevens om vooraf de betaling te voldoen IBAN: NL97RABO0371448751 ten name van Nickyfashion. Betaling graag onder vermelding van ordernummer. Het verzendtermijn gaat in, na ontvangst betaling.

4. Voorraad
Indien een product in de webshop niet meer op voorraad is, kun je een mail sturen om te kijken of het product bij te bestellen is.

5. Verzendkosten
Bij iedere bestelling worden verzendkosten berekend. Deze kosten zijn € 5,95 per bestelling binnen Nederland. Wij verzenden ook naar België en Duitsland, de verzendkosten zijn dan € 9,00 per bestelling. De verzendkosten voor sieraden bedraagt € 2,95.

6. Levering
Nickyfashion streeft ernaar om alle bestellingen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling te leveren. Nickyfashion is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakt artikelen door PostNL.

7. Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met het door jouw bestelde artikel en je wilt retourneren maak dan gebruik van de retourbon die is bijgevoegd. Ook kan je contact opnemen door een email te sturen naar info@nickyfashion.nl onder vermelding van je ordernummer. Het product dient niet gedragen en in goede staat te zijn. Het pakket dient binnen 14 dagen terug gezonden te worden, de verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Sale items kunnen niet geretourneerd worden. Wij geven geen garantie op steentjes, kraaltjes, veren, pailletten en kant.

8. Privacy
Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. De gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

9. Copyright
Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder toestemming van Nickyfashion.

10. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Nickyfashion heeft het recht de algemene voorwaarden te wijzigen.

Nickyfashion is ingeschreven in het handelsregister te ‘s-Gravenhage onder KVK-nummer: 83072691
BTW nr: NL003771188B69
ING bankrekening: NL
Adres gegevens: Ereprijs 18, 2631 TT Nootdorp (geen bezoekadres, afhalen mogelijk op afspraak)