Retouren

Retourneren
Wij hebben je bestelling met liefde verzonden. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je iets willen retourneren, dan gaat dit als volgt:

Als het artikel bij ontvangst niet naar wens is, dien je het artikel waarover je niet tevreden bent binnen 7 dagen in de originele verpakking aan ons terug te sturen. De kosten voor het verzenden zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en bewaar je verzendbewijs met de trackingscode goed. Deze kunnen wij opvragen indien er zich problemen met de zending voor doet of wanneer een artikel buiten de retour termijn binnen komt.

Als wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, in originele verpakking, met aangehecht kaartje, niet gedragen en zonder beschadigingen zal het aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, worden vergoed. De terugbetaling wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product verricht.

LET OP: Sale items kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:
– De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden
– Bijgevoegd het retourformulier (ontvangen bij je bestelling) waarop is vermeld welke items je retour stuurt
– Het artikel is niet beschadigd, gedragen en/of gewassen
– Het artikel dient compleet en in originele staat te zijn en voorzien van de originele labels

Ruilen
Het ruilen/omruiling van items voor een andere maat is niet mogelijk. Wij adviseren om de gewenste maat opnieuw online te bestellen in onze webshop.

Bezorging en afhalen
Gratis bezorging in Nootdorp en Pijnacker. Wij bezorgen je bestelling gratis boven de €50,-
Let op wij bezorgen 1x per week dus het kan langer duren als je een bestelling gratis thuis laat bezorgen. Afhalen is ook mogelijk, maar alleen op afspraak.

Retour adres van de pakketten
Nickyfashion
Ereprijs 18
2631 TT Nootdorp
The Netherlands